Fiiliksiä yrittäjyyskasvatuksesta - lukiolaisten päivä johtajina

Meidän päivämme Johtajina

 

Neljälle Haminan lukion NY Alumnille tarjoutui upea mahdollisuus päästä seuraamaan Suomen merkittävimpiä yritysjohtajia NY Job Shadow - päivä johtajana -tapahtumaan 31.11. Helsinkiin. Suuntasimme Isolle kirkolle jo maanantaina 30.11. jotta ehtisimme ajoissa johtajiemme matkaan aamulla. Ilta käytettiin hyödyksi verkostoituen muiden NY Alumnien kanssa illallisen merkeissä.

NY Job Shadow on pyörinyt nyt jo muutamia vuosia. Päivän aikana NY -ohjelmiin aikaisemmin osallistuneet nykyiset Alumnit pääsivät seuraamaan huippujohtajia ja erilaisia organisaatioita. Mukana oli toimijoita niin julkiselta, kuin yksityiseltäkin puolelta. Johtajia ja nuoria oli molempia mukana 53 kappaletta.

Me Haminan lukion Alumnit Anni, Emmi, Jenni ja Santeri olimme kaikki hyvin erilaisissa yrityksissä. Anni vietti päivänsä Microsoftin terveysliiketoiminnasta vastaavan johtajan Hanna Nikkilän seurassa. Ruotsinkielisestä osuudesta vastasi Emmi, joka seurasi päivän ajan viestintäjohtaja Nina Olinia på Hanken - Svenska handelshögskolan. Jenni suuntasi finanssialalle ja SEB pankkiin Head of Client Account Management Tiina Hänninen-Rauhalan varjoksi. Ohjelmistoyrittäjät ry järjestöpuolen mielenkiintoista ovea pääsi raottamaan Santeri toimitusjohtaja Rasmus Roihan matkassa.

Päivä oli kaikilla meillä loistava ja ainutkertainen kokemus. Jokainen meistä pääsi näkemään kukin omasta näkökulmastaan jotain sellaista, mitä normaalisti ei pääsee seuraamaan niin läheltä. Kun saimme tietää pääsevämme osallistumaan tähän päivään, olimme heti mukana ja se todellakin kannatti. Ja sinä tämän tämän tekstin lukija: jos samanlainen mahdollisuus tulee vastaan, ota se - tämänkaltaiset mahdollisuudet voivat olla niitä ‘’once in a lifetime’’ -kokemuksia.

 

Kiitos vielä meidän kaikkien puolesta kaikille mukana olleille Johtajille, muille Alumneille sekä Nuori yrittäjyys ry:lle!

Kuva (c) Tapio Auvinen

 

Yritteliästä loppusyksyä toivottaen

Anni, Emmi, Jenni ja Santeri

 

Fiiliksiä yrittäjyyskasvatuksesta on juttusarja, jossa Kotkan-Haminan seudun yrittäjyykasvatustoimijat - opiskelijat, opettajat, yrittäjät - kertovat omia näkökulmiaan ja tunnelmiaan aiheen ympäriltä.

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019