• Haminan etätyöpiste

Haminan etätyöpiste

Haminan etätyöpisteessä on kaksi työpistettä ilmaisessa käytössä. Työpisteissä on säädettävät sähköpöydät, lukolliset kaapit, isot näytöt , langaton verkko jne. 

Tila löytyy Varuskuntakerhon Kumppanuustalo Hilmasta  (Kadettikoulunkatu 3, Hamina). 

Toinen piste on varattavissa (max 2 h varaus/päivä) ja toinen piste käytössä ilman etukäteisvarauksia. Varaukset Hilman varauskalenterista.

Samassa rakennuksessa on mm. ravintola Lounashuone Kerho  sekä Hilman kautta varattavat kokoushuoneet.

Kumppanuustalo & etätyöpiste ovat auki ma – to 8-16 ja pe 8-14.

Apuja tilan käyttöön saat kumppanuustalon aulavastaavalta: p. 044 7129 210 / kumppanuustalo.hilma@gmail.com

 

 

Haminen etätyöpiste--kokeilu liittyy Cursor Oy:n toteuttamaan, ja Kymenlaakson Liiton tukemaan Kotka-Hamina-Kamppi hubconnection -hankkeeseen, jossa kehitetään seutumme yrityksille ja asukkaille joustavia työntekomahdollisuuksia sekä entistä vahvempaa ja kestävää kytkeytymistä pääkaupunkiseutuun.

 

Lataa tästä tallennettava / tulostettava tilan esite :

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019