Erämys – Keisarin Kosket Oy

”Ei tällaista jokea ole missään! Koskenlasku on meidän ykköstuote. Siihen Kymijoen alaosa on Etelä-Suomen paras, ja pääkaupunkiseutua lähinnä oleva paikka”, Sauli kertoo liikeideastaan.
Sauli Orimus

Lisävoimaa verkostoista

Sauli Orimus on tarjonnut vuodesta 1998 lähtien Kymijoella luontoelämyksiä lähinnä yritysten ja yhteisöjen henkilöstöille. Etelä-Suomen paras koskenlaskujoki voi hänen mielestään työllistää tulevaisuudessa paljon nykyistä suuremman joukon ihmisiä.

Matkailumerkonomi Orimus muutti vuonna 1995 pääkaupunkiseudulta Kotkaan ja kävi Helsingin yliopiston puoli vuotta kestäneen eräkoulutuksen. Tapaaminen Kymijoen Grand Old Manin, Martti Jussi-Pekan kanssa johti siihen, että Kultaalla päämajaansa pitävä Erämys – Keisarin Kosket Oy työllistää nyt miehen täyspäiväisesti. 

”Koskenlasku on meidän ykköstuote. Siihen Kymijoen alaosa on Etelä-Suomen paras, ja pääkaupunkiseutua lähinnä oleva paikka”, Sauli kertoo liikeideastaan. ”Monelle ryhmälle juuri koskenlasku on se juttu. Oheispalvelut ovat esimerkiksi kokoustamista, saunomista, työhyvinvointia ja hyvää ruokaa.”

”Ei tällaista jokea ole missään! Pari vuotta sitten perustimme Kymi The River-verkoston, jossa on tällä hetkellä yli 20 yrittäjää. Meillä on jo Facebook-sivut, nettisivut ovat tulossa”, Erämyksen yrittäjä kertoo. ”Vireillä on muitakin yhteisiä juttuja."

    

Sauli totetaa että, seudullisen matkailun kehittäminen on Etelä-Kymenlaaksossa Cursorin alaa. Esimerkiksi hiljattain Cursor käytti kansainvälisiä matkanjärjestäjiä tutustumassa Erämyksen palveluihin. 

Aloittava yrittäjä

Toimiva yritys

Tietoa Cursorista

Asiaa seudusta

Cursor Oy

Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA

Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA

Vaihde 040 190 2500

info@cursor.fi>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Rekisteriseloste

Evästeet

Copyright 2017