Ennätysmäärä hakijoita Levelup yrityskiihdyttämöön

Kansainvälisen yrityskiihdyttämön Levelupin uusi kausi käynnistyy Kotkassa 18.9. Mukana on yhteensä kymmenen yritystä Suomesta, Itävallasta ja Venäjältä. Yrityskiihdyttämöön haki 55 yritystä 12 maasta, mikä on ennätysmäärä.

- Osallistujien taso on tänä syksynä erittäin kova ja uskon vahvasti, että Levelup-kiihdyttämö synnyttää yrityksille uusia investointeja ja asiakassopimuksia, arvioi myyntipäällikkö Sergey Troshkov Cursorista.

Yrityskiihdyttämö vahvistaa yritysten valmiutta kansainväliseen kasvuun ja riskirahoitukseen. Koulutusjaksojen jälkeen yritystiimit pitchaavat johtavissa startup-tapahtumissa Slushissa Helsingissä ja GoTech Areenassa Moskovassa sekä neuvottelevat suoraan riskirahoittajien kanssa.

Yrityskiihdyttämöön haettiin teknologia-alan startuppeja, joilla on kiinnostusta suuntautua kansainvälisille markkinoille ja hankkia pääomainvestointeja. Suomesta mukana on kaksi yritystä, joista kymenlaaksolaistaustaa on ProLocalis Oy:llä. Sen sovellus tarjoaa kuluttajille ja turisteille kanavan löytää lähituotetut tuotteet, paikalliset palvelut ja nähtävyydet. Tamperelainen Missing Ling Oy tekee langattomia kyberturvallisuuden järjestelmiä yrityksille.

Kiihdyttämöön valittu moskovalainen EV tech -yritys on jo tehnyt päätöksen laajentua Suomeen.
- Levelup kutsu tuli meille juuri oikeaan aikaan. Toivomme, että yrityskiihdyttämön kautta saamme kansainväliseen kehittämiseen tarvittavia tietoja, työkaluja ja verkostoja, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Anton Poppel.

Yritys tekee itseohjautuvien autojen alustoja ja runkoja. Kiinnostusta on käyttää Pyhtään lentokenttä testauspaikkana.

Kotkassa Levelup-yrityksiä valmennetaan 18.-21.9. ja 3.-6.10. Kouluttajina ja mentoreina on kansainvälisiä asiantuntijoita rahoitusalalta. Yrityskiihdyttämö on osa Startup Connect -hanketta, jota rahoittaa Kaakkois-Suomi – Venäjä CBS 2014-2020 -ohjelmaa

Logo startupconnect

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019