Elokuvayhteistyö laajenee teatteriin

Ennakkomainos Vaahteramäen Eemeli

 

Ohjaaja Taavi Vartian Kotkan-Haminan seudun kanssa pitkään tekemä työ on avannut ovia myös laajempaan yhteistyöhön muiden seudun toimijoiden kanssa. Vartia on tehnyt yhteistyösopimuksen  Kyminlinnan kesäteatterin kanssa ja teatterissa nähdään Astrid Lindgrenin Vaahteramäen Eemeli kesällä 2020.

- Luvassa on näytelmä, joka riemastuttaa ja koskettaa, sanoo Taavi Vartia, joka on aiemmin ohjannut näytelmän Nurmijärven Taaborinvuorelle 2013.  Sopimus ohjauksesta on tehty kesäteatterista vastaavan Karhulan Työväennäyttämön kanssa.

- Rooleissa tullaan näkemään useita valtakunnallisesti tunnettuja, valovoimaisia esiintyjiä. Eemeliksi ja Iidaksi etsimme koe-esiintymisten kautta lapsinäyttelijöitä Kotkan-Haminan seudulta, Vartia sanoo.

Pellavapäinen pojanviikari kujeilee vanhaan, tuttuun tapaan, vieden kaikenikäiset katsojat ikimuistoiseen seikkailuun – kepposten ja metkujen iättömään maailmaan. Maailmaan, jossa sattuu ja tapahtuu, ja maailmaan, jossa itkut päättyvät nauruun, syyllisyys ja katumus anteeksiantoon.

Koko perheen näytelmälle on asetettu korkeat tavoitteet koko seudun matkailun kannalta.  Osaltaan näytelmä lisää seudun panostusta kulttuurimatkailuun.
- Tavoitteena on tukea toimintaa, jolla edistetään seudun vetovoimaisuutta sekä uusien matkailun kohderyhmien avauksia.  Kyminlinnan kesäteatterin ja Taavi Vartian yhteistyö vie näitä tavoitteita eteenpäin, kertoo Cursorin matkailujohtaja Kati Paasi. 

Cursorin hallinnoiman Kaakon elokuvakomission kanssa ohjaaja Taavi Vartialla on jo pitempi yhteistyö takana. Syksyllä seudulla käynnistyvät Pertsa ja Kilu -elokuvan kuvaukset.

 

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019