Elinvoimakehittäjä-kampanja herättelee yrittäjämyönteisyyteen

Hannu Lehtinen ja Jouni Eho

 

Kotkan-Haminan seudun yrittäjäjärjestöt, Cursor ja kunnat ovat käynnistäneet Elinvoimakehittäjä-kampanjan seudun yritysmyönteisyyden lisäämiseksi. Viiden kunnan päättäjät ja työntekijät saavat sähköpostikyselyn, joka herättelee ajattelemaan omaa rooliaan yrittäjämyönteisyyden lisääjänä. 

Idea kampanjaan on saatu uudessa iskuryhmässä, joka koostuu yrittäjäjärjestöjen puheenjohtajista ja Cursorin edustajista.   

- Yhteistyössä kuntien kanssa olemme käynnistäneet Elinvoimakehittäjä-kampanjan, joka avulla haluamme osaltamme auttaa kuntien elinvoiman kehittymistä ja kiinnittää huomiota yrittäjille tärkeisiin asioihin.  Yhteistyö ja toistemme tukeminen on nykyisessä verkostoituneessa maailmassa menestyksen peruspilari, kertoo Cursorin toimitusjohtaja David Lindström.

- Kampanjoimme positiivisesti yhteisesti tärkeästä teemasta eli seudun elinvoimasta.  Seudun elinvoiman kehittäminen edellyttää kuntien virkamiesten, luottamuselinten ja yrittäjien tiivistä yhteistyötä. Kuntien päätöksillä on suuret vaikutukset seudun yrityksiin.  Avoin vuoropuhelu lisää ymmärrystä yritysten toiminnasta ja perusteista tehdä liiketaloudellisia päätöksiä, arvioi Cursorin yrityspalvelupäällikkö Tiina Paavola, joka vastaa kampanjan toteuttamisesta.  

Elinvoima syntyy paikallisten yritysten menestyksestä

Kysely käynnistyy Kymen Yrittäjien puheenjohtajan Hannu Lehtisen ja Pyhtään kunnanjohtaja Jouni Ehon videotervehdyksillä.
- Elinvoima syntyy siitä, että paikalliset yrittäjät menestyvät. Paikalliset yritykset pystyvät menestymällä – saamalla kilpailutuksissa töitä – palkkaamaan paikallisia ihmisiä töihin. Sitä kautta tulee lisää asukkaita ja yrityksiä, kertoo Hannu Lehtinen videolla.

- Yrittäjämyönteisyys on kunnalle melkein kaikista tärkein asia, koska yrittäjät ja yritykset luovat työpaikkoja, aloittaa puolestaan Jouni Eho viestinsä.

Kysymyksissä kysytään arviota kunnan yrittäjämyönteisyydestä, elinvoimaa edistävästä viestinnästä ja asiakaspalvelusta. Myös kysytään muun muassa, miten kunnassa tuetaan yritysten elinvoimaa ja mikä olisi sopiva tavoite julkisen hankintojen paikallisuusasteeksi. 

Kampanjan vastauslinkki on avoinna 6.5. - 24.5.2019.

Lisätietoja: 
Toimitusjohtaja David Lindström, Cursor Oy, p. 040 190 2501
Puheenjohtaja Hannu Lehtinen, Kymen Yrittäjät, p. 0400 433 020
Yrityspalvelupäällikkö Tiina Paavola, Cursor Oy, p. 040 190 2521

Video Hannu Lehtinen

Video Jouni Eho

Kuvassa Hannu Lehtinen (vas.) ja Jouni Eho (Kuva Illuusio Oy)

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019