Eaglen pääsisäänkäynti poissa käytöstä 28.8.-8.9.2017

Eaglen pääsisäänkäynnin tuulikaappi tullaan remontoimaan 28.8.─8.9.2017 välisenä aikana ja pääsisäänkäynti on remontin ajan kokonaan poissa käytöstä. Aulapalvelu palvelee talolaisia ja vieraita normaalisti Eaglen pääaulassa. Asiakkaiden kulku tullaan opastamaan ravintolan aukioloaikoina arkisin klo 7.30─16.00 ruokasalin sisäänkäynnin kautta (kuvassa vasen ympyrä).

eagle_merkatut sisäänkäynnit.jpg

 

Eagle-taloissa työskentelevien on mahdollista kulkea joko moottoritien puoleisesta sivuovesta tai oikeustalon puoleisesta sisäänkäynnistä. Molemmat sisäänkäynnit on remontin ajan ohjelmoitu auki arkisin klo 7.30─16.00 väliseksi ajaksi, muina aikoina kulku vaatii kulkuoikeuden. 

Kulku parkkihallista Eaglen pääaulaan on normaalisti käytettävissä.

Huomioittehan, että remontin aikana tavaratoimitukset yms. tulee hoitaa oikeustalon puoleisen sisäänkäynnin kautta.

Pahoittelemme remontista aiheutuvaa häiriötä ja haittaa!

Tarvittaessa lisätietoja antaa
kiinteistöpäällikkö Kati Kolari, Cursor Oy
puh. 040 190 2504, kati.kolari@cursor.fi 

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2018