DigiOivallus - Teollisuus ja kunnossapito

DigiOivallus 3 ALL-IN Tietovalmennuspäivää strategiselle liikkeenjohdolle ja suunnittelijoille

Teollinen toimija, ovatko yrityksesi teknologia- ja osaamisinvestoinnit ajan tasalla?

Onko palvelutarjonta kuin digihälyä, josta ei erota melodiaa?

Tee DIGIOIVALLUS päätöksenteon tueksi 3 valmennuspäivän aikana!

RISTO LINTURI: IoT, strateginen tieto ja työn murros

14.6.2017 klo 11.30 - 17 Kantola, Kantokatu 1, Kotka

Tulevaisuudentutkija Risto Linturi avaa teknologiamurroksen lähitulevaisuuden megatrendien vaikutuksia teollisuudelle ja kunnossapitosektorille.

Mikä muuttuu ja mitä tulee tilalle? Miksi tieto on yrityksen tärkein pääoma ja miten työ muuttuu? Mitä tulisi ennakoida niin teknologia- kuin henkilöstöinvestoinneissa?

Ohjelma

klo 11.30 lounas

klo 12.15 luennot, keskusteluaikaa ja kahvit


Huom! mahdollisuus varata yksilöllinen konsultointiaika, toimi nopeasti!

  1. Teknologiamurros, uhat ja mahdollisuudet liiketoiminnassa

Esityksessä tarkastellaan avautuvia ja 2020-luvulla merkittäviksi kasvavia uusia teknologioita sekä näiden avaamia liiketoimintamahdollisuuksia. IoT-teemaan kuuluvan digitalisaation ja robotisaation logistiikalle, matkailulle, valmistukselle, biotaloudelle ja rakennusalalle sekä yleiselle päätöksenteolle avaamien mahdollisuuksien lisäksi huomiota kiinnitetään energiateknologiaan ja materiaalitekniikkaan. Näkökulmana ei ole vain se, miten asiat tulevaisuudessa tehdään vaan myös se, mitä tulevaisuudessa tehdään.

  1. Teknologiamurros, osaamistarpeet yleisesti ja kunnossapito erityisesti

Esityksessä luodataan teknologiamurroksen avaamia uusia työn ja yrittämisen sekä tiedonhallinnan alueita tarkemmin. Tämä tehdään hahmottelemalla teknologiamurroksen avaamia uusia ammatteja, jotka samalla osoittavat uusia palveluita ja toimintatapojen muutoksia. Erityinen huomio kiinnitetään kunnossapidon uusiin haasteisiin ja mahdollisuuksiin digitalisaation ja robotisaation edetessä.

  1. Yrityksen yksilöllinen arviointi- ja keskusteluaika

Luento-osuuden jälkeen tilaisuudessa on tarjolla 4 puolen tunnin yksilöllistä aikaa, jolloin on mahdollista  keskustella luottamuksellisesti Linturin kanssa.  Asiantuntijalla on pitkä ja laaja kokemus eri toimialojen ideoiden arvioinnista.

 

Ilmoittautuminen maanantaina 12.6. mennessä:

noora.kiili@cursor.fi 040 190 2573

sauli.kivikunnas@cursor.fi 040 190 2515 

 

Tulossa elo- ja syyskuussa:

2. Asiakastiedosta bisnestä - analytiikka, tekoäly ja oppivat järjestelmät

3. Digitaalinen ja fyysinen asiakaskokemus, käytettävyys ja uudet ohjausteknologiat

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy

Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA

Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA

Vaihde 040 190 2500

info@cursor.fi>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Rekisteriseloste

Evästeet

Copyright 2017