Digillä pintaan! -verkkoseminaari 4.11.

Tapahtuman bannerikuva

Innostutko digitaalisesta liiketoiminnasta, virtuaaliteknologioista ja digitaalisesta palvelumuotoilusta? Haluatko vahvistaa yrityksesi digitaalista myyntiä? Miten tarjoat asiakkaillesi yhä paremman digitaalisen asiakaskokemuksen?

Tämä XAMKin verkkotapahtuma on tarkoitettu juuri sinulle! Tervetuloa maksuttomaan Digillä pintaan! -verkkoseminaariin 4.11. iltapäiväksi.

Tapahtuma tarjoaa eväitä muuttuneessa maailmassa menestymiseen ja auttaa näkemään muutoksessa mahdollisuuden.

Tutustu ja ilmoittaudu mukaan 30.10. mennessä:
 www.xamk.fi/tapahtumat/digilla-pintaan-verkkoseminaari/

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019