Digikioski auttaa digipalveluiden käytössä

Cursor aloittaa Digikioski kokeilun. Palveluiden ja tiedon siirtyminen internettiin sekä vielä enenevissä määrin mobiilipalveluihin, asettaa haasteita digitaitojen osaamiselle ja palveluiden käytölle. Digitalisaation yleistyessä on olemassa riski, että varsinkin iäkkäämmät ihmiset eivät pysy muutoksessa mukana. Halu ja osaaminen uusien laitteiden käyttöön eivät välttämättä kohtaa, ja kaikilla ei ole tukiverkostoa ympärillä opastamassa. Digitaalisten palveluiden tarkoituksena on helpottaa ihmisten arkea, ei suinkaan vaikeuttaa sitä. 

Digikioski auttaa ihmisiä pääsemään sinuiksi uusien laitteiden kuten älypuhelimien ja tablettien käytössä. Uusi teknologia ei ole enää pelottava tai hankalakäyttöinen, kun siihen pääsee tutustumaan asiantuntijan opastuksella. Kuka sen parempi neuvomaan, kuin ajan hengessä elävä nuori, joka on kasvanut laite kädessä. Work Pilots -sovelluksen kautta rekrytoidut nuoret ovat paikalla neuvomassa ja opastamassa älylaitteiden käyttöä sekä vastaavat mieltä askarruttaviin kysymyksiin. 

Digikioski Datariinassa (Heikinkatu 7) maanantaisin:
29.5. klo 13-15
12.6. klo 13-15
26.6. klo 13-15

Tilaisuuksissa tarjolla myös päiväkahvit. 

Lisätietoja, p.040 190 2581 tai aulapalvelu@datariina.fi

Tule rohkeasti paikalle! Ota ystäväsikin mukaan.

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2018