Digiaamiainen yrityksille ja opiskelijoille

21.02.2018 09:00
Datariina, Heikinkatu 7
48100 Kotka
Finland

XAMKin Digiverstas tuo yhteen yritykset ja opiskelijat!

Osallistu Digiaamiaiselle Datariinassa ja tule mukaan ideoimaan dynaamista ja tuloksellista yritysyhteistyötä yhdessä opiskelijoiden kanssa.
Yhteistyön tavoitteena on mm. tukea yritysten tulevia rekrytointeja sekä avata mahdollisuuksia yhteistyöprojekteihin opiskelijoiden kanssa.

Tapahtumassa esittelyssä myös Digiverstaan käynnissä olevat yritysprojektit.
Tule tutustumaan Digiverstaan toimintaan ja kehittämään yhteistyötä opiskelijoiden kanssa. Digiverstas tarjoaa aamiaisen osallistujille.

Tapahtumapaikka: 
Datariina

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy

Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA

Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA

Vaihde 040 190 2500

info@cursor.fi>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Rekisteriseloste

Evästeet

Copyright 2017