David Lindström aloitti Cursorin toimitusjohtajana

 

 

KTM, SHH David Lindström on aloittanut työnsä Cursorin toimitusjohtajana 1.1.2018. Cursorille hän tulee Arctia-konsernin henkilöstöjohtajan tehtävistä.  Hän on myös työskennellyt Eckerö Linen toimitusjohtajana ja Blue1-lentoyhtiössä useissa johtotehtävissä, viimeksi operatiivisena johtajana. Kansainvälisistä johtotehtävistä on yli 10 vuoden kokemus.  

Ensimmäisten viikkojen ohjelmaa ovat tutustuminen Cursoriin ja sen henkilökuntaan sekä yhtiön hallitukseen. 
- Cursorin toimitusjohtajan tehtävä on minulle mieluinen uusi haaste, johon tartun sekä motivoituneena että nöyränä, toteaa David Lindström.  

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja David Lindström, p. 040 190 25 01.

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2018