Dark Amber Softworks hakee kasvua Levelup-kiihdyttämöstä

 

Kymenlaakson yrityskiihdyttämö käynnistyi helmikuun alussa. Levelup Startup Accelerator –ohjelmaan valikoitui hakuprosessin myötä viisi kasvuhakuista startup-yritystä. Yksi kevään 2017 kiihdytysohjelmaan osallistuvista startup-yrityksistä on Dark Amber Softworks.

Yksi Dark Amber Softworksin perustajista, operatiivinen johtaja Henri Brandt on täysin sitoutunut Levelup -ohjelmaan. ”Missä vaan, mitä vaan, milloin vaan – haluan olla mukana!” 

Yrityksenä Dark Amberilla on monta rautaa tulessa: perinteisen pelinjulkaisun lisäksi yritys suuntaa yhä enemmän virtuaalitodellisuuden ja lisätyn todellisuuden (virtual reality VR ja augmented reality AR) kehitysmahdollisuuksiin koulutuksessa, suunnittelussa ja teollisuudessa.
 

Mikä sai yrityksen hakeutumaan Levelup-kiihdyttämöön?
 

Kysyimme jo ennen  kiihdyttämö-ohjelman alkua miksi Dark Amber hakeutui mukaan. Mikä saa miehen sitoutumaan koulutus-, mentorointi- ja sparrauspäiviin, vaikka yrityksellä on meneillään erittäin kiireinen vaihe, mm. uuden pelin julkistaminen ja useampi VR/AR asiakasprojekti?

”Näimme Levelup ohjelmaan osallistumisen tuovan yrityksellemme kasvu- ja kehityspotentiaalia järkevässä ympäristössä. Haluamme hyödyntää mentoreiden tuomaa tietotaitoa. Yrityksemme lähtökohtana on, että teknologinen osaaminen ja bisnesajattelu kehittyvät jatkuvana prosessina. Yritys ei saa missään vaiheessa jämähtää paikoilleen, kasvun on oltava jatkuvaa,” totesi Henri Brandt.

Yhtiöllä on meneillään kiivas työvaihe, sillä he julkaisevat pian seuraavan version Avenging Angel -pelistään www.avengingangelgame.com

Sen lisäksi heillä on meneillään useampi VR/AR projekti asiakasyrityksille. Hiljattain julkaistiin Dark Amberin tekemä Kouvolan Asuntomessut 2019 Pioneeripuisto-sovellus. Käyttämällä sovellusta voi tutustua Kouvolan asuntomessualueen Pioneeripuiston virtuaaliversioon. Pioneeripuistossa voi liikkua, tutustua eri tontteihin, katsoa eri taloja – ja jopa siirtyä sovelluksesta varaamaan omalle kodilleen sopivan tontin http://pioneeripuisto.kouvola.fi

”Sovellus yllätti suosiollaan. Lanseerauksessa sovellus ladattiin yli 2000 kertaa vajaassa vuorokaudessa – ilman minkäänlaista ennakkomarkkinointia,” tyytyväinen Henri Brandt myhäili.
 

Miltä Levelup-yrityskiihdyttämö nyt tuntuu?
 

Dark Amber Softworks on osallistunut nyt jo lähes kahden kuukauden ajan Levelup Startup Accelerator -ohjelmaan. Miltä ohjelma vaikuttaa?

”Mahtavalta! Sieltä saamme paljon hyödyllistä tietoa ja on hyvä tekemisen meininki. Motivaatio on kohdallaan. Moni asia voi tuntua itsestään selvältä, mutta on hyvä käydä niitä yhdessä läpi. Silloin saa muilta osallistujilta ja mentoreilta toisen perspektiivin omaan tekemiseen. Kiihdyttämössä on myös positiivinen, fiksu porukka mukana, joka antaa energiaa jaksamiseen ja herättää uusia ajatuksia.”

Kevään kiihdytysohjelma kestää toukokuun loppuun asti. Syksyn 2017 Levelup-ohjelma alkaa syyskuussa ja haku avautuu kesäkuussa. Lisätietoja ohjelmasta ja hakukriteereistä on saatavilla Levelup-ohjelman verkkosivuilla www.leveluphub.fi 

Levelup-kiihdytysohjelman toimintaa voi myös seurata sosiaalisessa mediassa:

Facebookissa levelupstartup 

Twitterissä @LevelupStartup

Instagramissa LevelupStartup

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2018