Cursorin yt-neuvottelut päättyneet

Cursorin henkilökuntaa

 

Cursorin yt-neuvottelut päätettiin 14.4. Koko henkilökuntaa koskenut prosessi alkoi 17.3. Neuvotteluja pidettiin yhteensä neljä, joissa analysoitiin yhtiön resursseja ja kustannusrakennetta sisältäen mm. toimistotilat, järjestelmät sekä henkilökunnan. Viime vuoden yt-neuvotteluiden tapaan käsiteltiin myös tilannetta, jossa vakituiset työntekijät on sidottu määräaikaisiin tehtäviin. Virallisten neuvottelujen lisäksi käytiin keskustelua mm. erilaisista säästömahdollisuuksista.   

Henkilöstölle tilanne on ollut hankala. Koronakriisi on vaatinut erityistä huomiota ja venymistä käytännössä katsottuna koko henkilöstöltä, ja samasta syystä kaikki yt-neuvottelut on käyty etänä. Haluankin lämpimästi kiittää kaikkia erittäin ammattimaisesta asennoitumisesta tilanteeseen. 

Työnantaja pyrkii neuvottelujen perusteella tekemään päätökset ja tiedottamaan niistä mahdollisimman nopeasti. 

David Lindström
toimitusjohtaja
Cursor Oy

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019