Cursorin yt-neuvottelut käynnistyivät

Cursorin henkilökuntaa

 

Cursor käynnisti 17.3. yt-menettelyn pitämällä ensimmäisen kokouksen. Siinä kävimme läpi uudet palvelusopimukset vastuualueittain ja niiden vaikutukset Cursorin kassavirtaan. Keskustelimme alustavasti mahdollisista säästötoimenpiteistä, ja totesimme, että tilanteeseen vaikuttaa myös sama asia kuin viime vuonna: yhtiössä on vakituisia työsuhteita, jotka ovat sidottuja määräaikaisiin työtehtäviin. 
 
Vallitsevan yleisen tilanteen takia suurin osa osallistui etänä kokoukseen. Tekniikka ja toteutus onnistuivat hyvin. Keskustelu käytiin hyvässä hengessä, josta olen kiitollinen ja josta kiitos henkilökunnalle. Puhuimme oikeista asioista ja käytimme asioista niiden oikeita nimiä. Tämä on erittäin tärkeää, jotta prosessista ei tule ”pakko tehdä”-prosessia, vaan se antaa oikeasti lisäarvoa. 
 
Prosessi jatkuu 24.3.
 
David Lindström
toimitusjohtaja     
Cursor Oy

 

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019