Cursorin yritysneuvonta Haminassa

Rautakorttelin sisäänkäynti


Cursorin yritysneuvonta päivystää Haminan toimipisteessä syyskuun loppuun asti poikkeusajoin. Yritysneuvoja Kalle Kallionpää on tavattavissa Rautakorttelista keskiviikkoisin kello 12-16 ja perjantaisin kello 9-12.

Muina aikoina tapaaminen onnistuu ajanvarauksella joko internetin kautta osoitteessa www.cursor.fi/fi/ajanvaraus tai soittamalla numeroon 040 190 2563.  Yritysneuvontamme palvelee nyt myös Skypen välityksellä, johon vain ajanvarauksella.

Lue lisää: 
- aloittavien yritysten neuvonta
- hankintaneuvonta
- yrityksen omistajanvaihdos
- yrityskummipalvelu

Lisätietoja:

Yrityspalvelupäällikkö Tiina Paavola, p. 040 190 2521
Yritysneuvoja Kalle Kallionpää, p. 040 190 2563
Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@cursor.fi 

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019