Cursorin toimitusjohtaja vaihtuu

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu. Cursorin hallitus on tehnyt tänään 9.5.2017 päätöksen toimitusjohtajan johtajasopimuksen päättämisestä. Nykyinen toimitusjohtaja Mika Perttunen jättää tehtävänsä 9.5. Väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi on nimitetty yhtiön talous- ja hallintojohtaja Tiina Suni.

Cursorin hallitus käynnistää uuden toimitusjohtajan hakuprosessin.

Mika Perttunen on toiminut Cursorin toimitusjohtajana vuodesta 2015 lähtien. ”Kiitän omasta ja hallituksen puolesta Mika Perttusta kehittämisyhtiö Cursorin ja seudun hyväksi tehdystä työstä”, sanoo yhtiön hallituksen puheenjohtaja Hannu Karavirta.

Lisätietoja antaa Cursor Oy:n hallituksen puheenjohtaja Hannu Karavirta, 040 739 6179.

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy

Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA

Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA

Vaihde 040 190 2500

info@cursor.fi>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Rekisteriseloste

Evästeet

Copyright 2017