Cursorin sopimukselle Loviisan kanssa jatkoa

Loviisan Ruotsinpyhtään Ruukki

 

 Cursor ja Loviisan kaupunki ovat sopineet yrityspalveluiden jatkosta koronakriisiin aikana. Sopimuksen jatkokausi alkaa heinäkuun alusta ja jatkuu syyskuun loppuun.

Yritysneuvonta palvelee loviisalaisia yrittäjiä puhelimitse, videoneuvottelujen välityksellä sekä henkilökohtaisesti. Yritysneuvojat auttavat yrittäjiä valtion yritystukien hakemisessa, talouden hallinnassa, liiketoiminnan kehittämisessä sekä yrityksen perustamisessa. Cursor käsittelee Loviisaan saapuvat yksinyrittäjien tukihakemukset ja tiedottaa yrittäjille kriisirahoituksesta sekä yritystoimintaa koskevista muutoksista ja uudistuksista.   

- Aktiivinen yhteydenotto yrittäjiin ja keskustelut ovat antaneet meille hyvän kuvan yritysten palvelutarpeista ja koronakriisin vaikutuksista yrityksissä. Tilanteen nyt rauhoituttua ja valtion rajoitusten poistuessa on aika katsoa eteenpäin ja saada liiketoiminnan kehittäminen ja investoinnit uudelleen käyntiin, kertoo yrityspalvelupäällikkö Tiina Paavola.
 
- Yhteistyösopimuksen jatkaminen osoittaa, että olemme tehneet hyvää työtä. Olemme saaneet työstämme hyvää palautetta sekä loviisalaisten yrittäjien kuin myös kaupungin puolelta, kertoo toimitusjohtaja David Lindström.

- Yhteistyö Loviisan kanssa on linjassa Kotkan-Haminan seudun elinkeinostrategian kanssa. Sen yhtenä kärkenähän on kahdeksan miljoonan henkilön alue eli Helsinki-Pietari -akseli ja sen tuomat mahdollisuudet, Lindström jatkaa.

Lisätietoja:  toimitusjohtaja David Lindström, Cursor Oy, p. 040 190 2501

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019