Cursorille uusi alkavien yritysten neuvontapalvelun laatusertifikaatti

Sertifikaatin luovutus

 

Kehittämisyhtiö Cursorille on myönnetty uusien laatuvaatimusten mukainen alkavien yritysten neuvontapalvelun sertifikaatti. Sen luovutti Cursorin yrityspalvelulle 11.12. Suomen Uusyrityskeskukset ry:n (SUK ry) toimitusjohtaja Jari Jokilampi. Sertifikaatti on ryhmäsertifikaatti eli kaikkien Suomen uusyrityskeskusten on täytettävä samat laatukriteerit alkavien yritysten neuvonnassa.

- Sertifikaatti varmistaa aloittavan yrittäjän neuvontapalvelun laatua, edellyttää SUK ry:n toimintamallin noudattamista ja sen mukaisen palvelun tason ylläpitoa sekä toiminnan edelleen kehittämistä, kertoo Cursorin verkostovastaava, yritysneuvoja Kristiina Kuparinen.

- Palvelun on oltava yhtä laadukasta kaikissa keskuksissa joka puolella maata, Kuparinen jatkaa. 
Uusyrityskeskusten toiminta on ainutlaatuista, sillä millään muulla verkostolla Suomessa ei ole laatusertifioitua mallia yrityksen perustamisneuvontaan.

Uusyrityskeskusverkoston laatuvaatimukset edellyttävät muun muassa sitä, että uusyrityskeskusten kautta perustetuista yrityksistä on toiminnassa kahden vuoden kuluttua yli 90 prosenttia ja viiden vuoden kuluttua vähintään 80 prosenttia. Myös asiantuntijatapaamisille, asiakastyytyväisyydelle ja kustannustehokkuudelle on asetettu kriteerit.

Toimivat yrittäjät auttava aloittavia

Keskeinen osa uusyrityskeskusten neuvontatoimintaa on, että yritysneuvojien lisäksi elinkeinoelämä on vahvasti mukana neuvonnassa. Uusyrityskeskusten yritysneuvojat ohjaavat yrittäjyyttä suunnittelevat asiakkaat eri alojen asiantuntijoiden luokse. Uusyrityskeskusten toimintamallissa siis myös toimivat yrittäjät auttavat maksutta uusia yrittäjiä.

Alkava yrittäjä voi luottaa siihen, että hänen yritysideansa ja siihen liittyvät menestymisen edellytykset arvioidaan huolellisesti neuvontaprosessin aikana. Uusyrityskeskusten yritysneuvojat ja eri alojen asiantuntijat auttavat tarvittavien laskelmien ja suunnitelmien laatimisessa. Epäonnistumiset pyritään karsimaan jo ennen yrityksen perustamista. 

Cursor on liittynyt Suomen Uusyrityskeskuksen jäseneksi 2011, ja on siitä lähtien noudattanut sen toimintamallia ja laatuvaatimuksia. Nyt saatu sertifikaatti on ISO 9001:2015-laatujärjestelmän mukainen ja voimassa vuoden 2021 alkupuolelle. Sertifikaatin on myöntänyt Inspecta Sertifiointi Oy, joka suorittaa auditoinnit. SUK ry auditoidaan vuosittain ja sen jäsenet kolmen vuoden välein. Cursorissa seuraava auditointi on ensi vuonna. 

Lisätietoja: verkostovastaava Kristiina Kuparinen, Cursor Oy, p. 040 1902 516

 

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019