Kiinteistöt

Cursor Oy omistaa Kotkan-Haminan seudulla kiinteistöjä ja on osakkaana useissa kiinteistöyhtiöissä. Pääasiassa kiinteistöt ovat vuokrattavia toimistotiloja, mutta saatavilla on myös tuotantotilaa. Yhteensä Cursorin omistuksessa on lähes 35 000 neliötä toimitiloja.

Eagle-talo

Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA

Toimistotalokokonaisuus Eagle E18-tien varrella Kotkan Karhulassa koostuu kolmesta erillisestä kiinteistöyhtiöstä, joista vanhempi osa eli Kiinteistö Oy Eagle valmistui vuonna 1989. Vuonna 2001 rakennus laajeni, kun Cursorin omistama Kiinteistö Oy Twin Eagle valmistui. Eagle-talojen arkkitehtisuunnittelun on toteuttanut talossa toimiva Laitila Arkkitehdit Oy. Vuonna 2009 valmistunut Eagle-kiinteistökokonaisuuden 3. rakennusvaihe on tuonut noin 4 800 m2 lisää uudenaikaisia tiloja, joita laajennuksen valmistuttua on yhteensä lähes 14 500 m2. Cursorin strategian mukaisesti Eagle-talon laajennus vahvistaa yritysten laajenemismahdollisuuksia seudulla ja tukee seudun liiketoimintaa tarjoamalla yritystoiminnalle kilpailukykyisiä liiketiloja erinomaisten liikenneyhteyksien varrella.

Datariina

Datariina, Heikinkatu 7, 48100 KOTKA
puh. 040 190 2581
www.datariina.fi

Suomen ensimmäinen digitaalisen liiketoiminnan keskus Datariina valmistui vuonna 2004 Kotkan keskustan välittömään läheisyyteen. Datariinassa toimii tällä hetkellä yli 20 yritystä, toimialoinaan mm. teknologia, logistiikka, konsultointi, terveys ja pelisuunnittelu. 

Datariinan laajennusosaan valmistui syksyllä 2008 uusia tiloja noin 2 600 neliötä, joista noin 1 600 neliötä on toimistotiloja. Laajennusosaan tuli lisäksi uusia kokoustiloja sekä saunatilat. Laajennuksesta löytyy vielä vapaita toimistotiloja, niitä voi tiedustella Cursor Oy:n kiinteistöpäällikköltä.

Datarinassa on toimistotilojen lisäksi vuokrattavia kokous- ja koulutustiloja. Kokoustiloja voi vuokrata Datariinan aulapalvelun kautta. Datariinassa toimii myös Ravintola Data, jossa voit käydä arkisin syömässä maukkaita lounaita tai tilata tarjoiluja erilaisiin Datariinan ulkopuolisiinkin tilaisuuksiin.

Yhteystiedot

Datariinan aulapalvelu: puh. 040 190 2581, aulapalvelu@datariina.fi

Ravintola Data: puh. 044 978 3049, info@datalounas.com

Kiinteistöt ja vapaat toimitilat: kiinteistöpäällikkö Kati Kolari, Cursor Oy
puh. 040 190 2504, kati.kolari@cursor.fi

Kuva oikea: 

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2018