Mikä Cursor?

Toiminta

Cursor Oy vastaa Kotkan-Haminan seudun kuntien (Kotka, Hamina, Pyhtää, Virolahti ja Miehikkälä) yritysneuvonnasta, aloittavien, seudulla toimivien ja seudulle sijoittuvien yritysten palveluista, seudun kehittämishankkeista sekä elinkeino- ja matkailumarkkinoinnista.

Arvot

Yhdessä laaditut arvot ohjaavat vahvasti toimintaamme. Cursorin arvoihin kuuluvat:

Rohkeus
Teemme yhdessä rohkeita asioita.
Viestimme rohkeasti ja uudella tavalla.
Hyödynnämme rohkeasti näköalapaikkamme.

Kumppanuus
Haemme aktiivisesti onnistumisia kumppanuuden kautta.
Tunnemme kumppaneidemme näkökulman, tarpeet ja haasteet.
Tuotamme palvelumme yhdessä kumppaneidemme kanssa.
Osaamme yhdistää ulkoisen ja sisäisen osaamisen tavoitelluiksi tuloksiksi.

Aitous
Aito ihminen, kumppanuuden perusedellytys.
Olemme ylpeitä seudustamme ja yhdessä tekemisestämme.

Missio

Teemme kumppaneiden kanssa Kotkan-Haminan seudusta vetovoimaisen ja paremman bisnekselle.

Visio

Uudistumisen rohkea kumppani

Ympäristövastuu Cursorissa

Cursor haluaa omalta osaltaan toimia edelläkävijänä ja esimerkin näyttäjänä ympäristön kuormittamisen ja luonnonvarojen käytön minimoimiseksi. Cursor haluaa omalla esimerkillään innostaa seudun yrityksiä ja muita sidosryhmiään kiinnittämään entistä enemmän huomiota toimintansa kestävyyteen niin ympäristön, talouden kuin sosiaalisten tekijöiden kannalta.

Green Office

WWF on myöntänyt Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy:n Kotkan toimipisteelle Green Office -merkin kesäkuussa 2011. Cursor sitoutuu omassa toiminnassaan vähentämään luonnonvarojen kulutusta, edistämään kestäviä elämäntapoja sekä hidastamaan ilmastonmuutosta. Toimenpiteitä ovat mm. paperin kulutuksen vähentäminen, energian kulutuksen alentaminen, jätteiden synnyn ehkäiseminen, jätteiden tehokas lajittelu ja palvelu- ja materiaalihankintojen ohjaaminen ympäristöystävällisempiin tuotteisiin.

Green Office on toimistoille suunnattu ympäristöjohtamisen työkalu, jonka tavoitteena on toimiston ekologisen jalanjäljen pienentäminen ja kasvihuonekaasupäästöjen vähentäminen. Green Office motivoi henkilöstöä ekotehokkuuden parantamiseen, edistää ympäristötietoisuutta ja luo kustannussäästöjä.

Lue lisää Green Officesta.

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019