Start up passion

STARTUP PASSION -hankkeen avulla kaikki yrittämisestä kiinnostuneet pääsevät kehittämään ideoitaan kansainvälisessä ryhmässä huippuasiantuntijoiden avustuksella. Mukaan ovat tervetulleita niin opiskelijat, vastavalmistuneet kuin aivan alkuvaiheen yrittäjätkin joiden liikeidea on skaalautuva, eli helposti sähköisessä maailmassa levittyvä tuote tai palveluidea. Projektissa ovat mukana Kyamk, Cursor, Tallinnan yliopisto sekä Stockholm School of Economics Riikasta Latviasta.

Projektin yksinkertaisen innostava, mutta haastava, päätavoite on synnyttää reilu kymmenen ylikansallisesti omistettua tietointensiivistä, opiskelijalähtöistä startup-yritystä. Ensimmäinen valmennuskierros käynnistyy maaliskuussa 2016 ja kestää vuoden loppuun asti sisältäen lähiopetusta, mentorointia sekä itsenäistä työskentelyä Suomessa, Tallinnassa ja Riikassa. Teemoina koulutuksessa ovat yritysidean arviointi, kehittäminen, markkinaselvitykset, pitchaaminen investoreille, rahoituksen hakeminen, yhteistyöverkostojen rakentaminen jne.

Projekti perustuu siihen että suomalaisilla, virolaisilla ja latvialaisilla on toisiaan täydentävää osaamista opiskelijoiden yritysideoiden tukemisessa ja kehittämisessä. Tärkeää on myös kerätä mahdollisimman iso määrä opiskelijoita ja Yrittäjyyteen intohimoisesti suhtautuvia ihmisiä yhteen ideoimaan ja kehittämään ideoitaan valmiiksi tuotteiksi tai palveluiksi asti.

Lue lisää:

http://www2.kyamk.fi/Koskinen/062015/startup.html

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019