Cursor täyttää 30 vuotta – avoimet ovet -tapahtuma ke 12.9.

Eagle-talo Jokipuistosta, kuva: Jukka Koskinen

Avoimet ovet Cursorissa ke 12.9. klo 12-18!

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor täyttää tänä vuonna 30 vuotta. Merkkivuotta juhlistetaan avoimien ovien päivän merkeissä keskiviikkona 12.9. klo 12–18 Cursorin toimitiloissa Eagle-talolla, osoitteessa Kyminlinnantie 6, Kotka.

Avoimissa ovissa on monipuolisesti esillä Cursorin toimintaa yritysneuvonnasta elokuvakomissioon ja matkailuneuvonnasta yrittäjyyskasvatukseen. Yksi Cursorin neuvottelutiloista muuttuu Kino Cursoriksi – tilassa on mahdollisuus katsoa mm. Cursorin yritysneuvojien videoblogeja ja tapahtumavideoita, popcornien kera tietysti. Tapahtuma on kaikille avoin. Kahvitarjoilu.

Verkossa on käynnissä leikkimielinen visa, jossa testataan tietoa Cursorin 30-vuotisen historian varrelta. Visaan osallistuneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan seudun tuotepaketteja. Visaan voi osallistua myös avointen ovien tapahtumassa. Visa on auki osoitteessa www.cursor.fi/visa

Tapahtuma verkossa:

https://www.cursor.fi/fi/avoimet-ovet-cursorissa

Tapahtuma Facebookissa:

https://www.facebook.com/events/2092197594187790/

Lämpimästi tervetuloa!

Kiitokset kuluneista vuosista - jatketaan yhdessä töitä seudun hyväksi!

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019