Cursor muutti Haminassa

Yritysneuvoja Kalle Kallionpää

 

Haminan toimipiste on muuttanut Rautakorttelista Haminan kaupungintalolle (Puistokatu 2, 2. kerros).
 
- Muutto saman katon alle tiivistää entisestään yhteistyötä Cursorin ja Haminan kaupungin kanssa.  Ja samalla palvelu yrittäjille paranee, kun elinkeinopalvelut ovat saman katon alla, kertoo Cursorin yrityspalvelujohtaja Tiina Paavola.
 
Yritysneuvonta on avoinna tammikuussa ti-to klo 9 – 15. Muina aikoina neuvojat palvelevat ajanvarauksella. Helmikuussa aukioloaikoja laajennetaan.

Toimistolla palvelevat Cursorin yritysneuvojat, kuten Kalle Kallionpää (kuvassa).

Klikkaa: Online-ajanvaraus
 
(Kuva Seija Pöntinen)

 

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019