Cursor mukana Kantasataman kehittämisessä

Toimintasopimuksen allekirjoitus

 

Kotkan kaupunki, Cursor Oy  ja Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu XAMK Oy allekirjoittivat Kantasatamaan tapahtumakeskuksen, ammattikorkeakoulun kampuksen ja Cursorin yrityskeskuksen toteuttamissopimuksen 5.3. Kotkassa.

- Seudulla on offensiivista, tulevaisuutta kehitettävää tekemistä, mistä sopimus on erinomainen esimerkki. Tämä on merkittävä piristysruiske paitsi Kotkalle ja seudulle, myös koko Kymenlaaksolle, arvioi Cursorin toimitusjohtaja David Lindström.

Kehittämisyhtiö Cursor sitoutuu hankkimaan tapahtumakeskuksesta yritystiloja edellyttäen, sen tilahankinnan periaatteet toteutuvat. Alustava arvio tilojen koosta on 1 200 neliömetriä, joka sisältää sekä yritysten että mahdollisesti Cursorin oma henkilöstön sijoittumisen Kantasatamaan.

Yrityskeskus hyödyntää tapahtumakeskuksen konferenssitiloja, ravintolapalveluita ja aulatiloja. Yritystilat tuovat käyttäjilleen tavallisia toimistotiloja enemmän lisäarvoa. Se syntyy ekosysteemin tyyppisestä toiminnasta, jossa alueen eri toimijat hyötyvät toinen toisensa tekemisestä. Esimerkiksi XAMK:n opiskelijat saavat yrityksiltä harjoittelupaikkoja ja opinnäytetöiden aiheita. Yritykset puolestaan käyttävät XAMK:n laboratoriopalveluja ja hyödyntävät oppilaitoksen tutkimustoimintaa.

Lue lisää: Kotkan kaupungin tiedote

Kuva: Allekirjoittajina XAMK:n rehtori Heikki Saastamoinen (vas.), Kotkan kaupunginjohtaja Esa Sirviö, Cursorin hallituksen puheenjohtaja Ari-Pekka Saari, XAMK:n hallituksen puheenjohtaja Jyrki Koivikko, Cursorin toimitusjohtaja David Lindström ja Kotkan kaupunginhallituksen varapuheenjohtaja Jari Elomaa. (Kuva Kari Makkonen)

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019