Cursor käynnistää yt-menettelyn

 

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor jatkaa toimintansa kehittämistä ja käynnistää yt-menettelyn, jonka piirissä on koko yhtiön henkilökunta. Neuvottelut käynnistyvät 17.3.2020 ja ne jatkuvat vähintään kaksi viikkoa. 

Neuvotteluissa analysoidaan yhtiön kustannusrakennetta. Yhtiö on kuntien kanssa solminut uudet pitkäaikaiset palvelusopimukset ja tavoitteena on ohjata resurssit entistä fokusoidummin vastaamaan uusia palvelusopimuksia. Neuvotteluissa käsitellään myös vastaavaa tilannetta kuin viime vuoden yt-menettelyssä, eli vuosien saatossa kehittynyttä tilannetta, jossa vakituiset työntekijät tekevät määräaikaisia työtehtäviä.

”Kiitän lämpimästi henkilökuntaa jo tehdyistä muutoksista ja pahoittelen, että joudumme ryhtymään lisätoimenpiteisiin.”, sanoo Cursorin toimitusjohtaja David Lindström. ”Kuitenkin, tällä hetkellä elinkeinoelämän luottamus seudun tulevaisuuteen on vahvaa, trendit ovat kääntyneet ja Cursorin täytyy kehittyä ympäristön ja odotusten mukaan ja tukea positiivista kehitystä mahdollisimman tehokkaasti”, perustelee Lindström yt-neuvottelujen aloittamista.

Cursor Oy:n palveluksessa on 47 henkilöä. Yhtiöllä on kolme päätehtävää, eli seudulla toimivien yritysten tukeminen, investointien houkuttelu seudulle sekä matkailun edistäminen.

Lisätietoja: toimitusjohtaja David Lindström, Cursor Oy, p. 040 190 25

 

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019