Cursor aloittaa yt-neuvottelut

Cursorin toimipiste Eagle-talo Jokipuiston suunnasta


Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö aloittaa yt-neuvottelut, joiden piirissä on 18 työntekijää. Yt-neuvottelut käynnistyvät 28.5.2019 ja ne pyritään saamaan päätökseen kuudessa viikossa.
 
Neuvottelujen syynä on vuosien saatossa kehittynyt tilanne, jossa vakituiset työntekijät tekevät määräaikaisia työtehtäviä, eli ovat sidottu erilaisiin hankkeisiin. Siitä huolimatta, että hanketoiminta jatkossakin tulee olemaan keskeinen osa Cursor Oy:n toimintaa, nyt käynnissä olevien hankkeiden päättymisestä johtuen Cursor Oy:ssä tarjolla olevan työn määrän ennakoidaan olemassa olevan tiedon perusteella vähenevän.

”Tilanne on valitettava ja jatkossa meidän pitää työantajana johtaa hankehakuja, niiden toteuttamista ja niihin liittyviä työsuhteita entistä määrätietoisemmin. Näin toimimalla varmistamme sekä seudun, yhtiön että yksilön intressit”, toteaa Cursorin toimitusjohtaja David Lindström. ”Asioiden ja tilanteiden avoin ja suoraselkäinen hoitaminen on minulle henkilökohtaisesti tärkeää, ja uskon että pidemmällä tähtäimellä nyt käynnistyvä prosessi palvelee kaikkia osapuolia”, jatkaa Lindström.    

Cursor Oy:n palveluksessa on 54 henkilöä.
 
Lisätiedot: Cursor Oy:n toimitusjohtaja David Lindström,  puh. 040 190 2501.

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019