Chinajet aloittaa reittilennot Pyhtään lentokentälle

Pyhtaan lentokenttä 2020

 

Kotkan-Haminan seudulla vilisee pian sankoin joukoin aasialaisia turisteja, kun kiinalainen lentoyhtiö Chinajet avaa kesäkuussa uuden päivittäisen yhteyden suoraan Tianjinista Kiinasta Pyhtäälle. Aluksi lennetään yksi lento päivässä suuntaansa, mutta jatkossa lentoja saatetaan lisätä. Kyseessä on Pyhtään lentokentän ensimmäinen vahvistettu reittilento. 

Reittiä operoi kiinalainen Chinajet, joka on perustettu vuonna 2005. Yhtiön kotikenttä on Tianjin lentokenttä noin kahden tunnin päässä Pekingistä, josta sillä on yhteydet yli 50 kohteeseen. Chinajet on osa oneworld-lentoyhtiöallianssia. 

Reitti lennetään Airbus A319 -koneella ja matka kestää 6 tuntia 50 minuuttia. Vastaava reittilento Helsinki-Vantaan lentokentälle kestää 7 tuntia 50 minuuttia. Kone tuo kerrallaan yli 300 matkustajaa Kotkan-Haminan seudulle. 

”Tämä on todella hieno mahdollisuus Kotkan-Haminan seudulle! Nykymaailman hektisessä sykkeessä jo tunti lisää aikaa kohteessa luo uusia mahdollisuuksia esimerkiksi matkapakettien suunnitteluun”, toteaa Uutta kasvua matkailuun Kiinasta -hankkeen projektipäällikkö Martti Mustila. 

Mustila toteaa myös, että paikallisten palvelualan yrittäjien olisi hyvä varautua jo etukäteen kiinalaisten turistien tuloon. Esimerkiksi palkkaamalla tulkkeja tai kiinankielentaitoisia asiakaspalvelijoita luodaan parhaat mahdolliset puitteet menestykselle ja varmistetaan lentoyhteyden säilyminen. 

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019