Boom! – Se on teknologiaa -online seminaari

08.10.2020 - 12:00
Finland

Boom! - Se on teknologiaa -online seminaari

Aika: 8.10.2020 klo 12-15
Paikka: Online seminaari 

Heiluuko ranteessasi älykello tai taskunpohjalla älypuhelin? Tiedätkö mihin kaikkeen nämä laitteet pystyvät nyt ja tulevaisuudessa? Entä onko RFID-teknologia jo tuttu? Uusia innovatiivisia keksintöjä syntyy koko ajan ja prototyyppejä rakennetaan kuin sieniä sateella. Nyt sinulla on mahdollisuus kuulla, mihin kaikkeen teknologia pystyy jo nyt ja mihin se pystyy tulevaisuudessa!

Tässä online seminaarissa tarjotaan näkökulmia teknologian mahdollisuuksiin ja uhkiin. Keynote puhujina biohakkeri Teemu Arina, teknologian, tekoälyn ja tulevaisuuden monitaituri Henri Hyppönen ja BackMedia Oy:n toimitusjohtaja Roni Back

 

Kohderyhmä: yrittäjät, toisen ja korkea-asteen opiskelijat ja opettajat.

Ilmoittaudu seminaariin tästä.

Online seminaarin tuottaa Technology Playground for Future Jobs -hanke. 

Järjestäjä pitää oikeuden muutoksiin.

Järjestäjä
Cursor Oy
040 190 2500
Keywords
Tapahtuma on ilmainen
Tapahtuma on ikärajaton

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019