Arctian jäänmurtajat Fennica ja Nordica siirtyvät Kotkaan

Fannica jäänmurtaja murtaa jäätä

 

Jäänmurtajat Fennica ja Nordica siirtyvät Raumalta Kotkaan. Katajanokan jäänmurtajatukikohdan ohella Arctian uusi jäänmurtajatukikohta tulee olemaan Kotka Marine Oy:n laituri Pikku-Hietasessa.  

Fennica ja Nordica siirtyvät Kotkaan kesän aikana. ”Kotka on hyvä sijoituspaikka aluksille. Fennica ja Nordica toimivat jäänmurtoliiketoiminnassa yhdessä muiden murtajien kanssa. Arctia pitää erinomaisena asiana sitä, että alukset siirtyvät perinteikkääseen merenkulkukaupunkiin Kotkaan. Alueella on tarjolla paljon alan osaamista, jota voidaan hyödyntää muun muassa alusten kunnossapidossa”, toteaa Arctian vt. toimitusjohtaja Hannu Ylärinne

Kotkan jäänmurtajatukikohdan vuokranantaja Kotka Marine Oy ja Power Tech Group Oy tunnetaan paremmin tänä päivänä täyden palvelun konepajatoiminnasta. ”Juuremme ovat kuitenkin laivoissa ja laivojen korjauksessa. Rakennemuutosten kautta on hienoa päästä taas tuottamaan palveluja laivoihin ja Arctia Oy:lle, vaikka vähän eri muodossa kuin aikaisemmin,” kertoo Kotka Marine Oy:n toimitusjohtaja Kalle Sundberg.

"Fennican ja Nordican sijoittuminen Suomen suurimman yleis-, vienti- ja konttisataman toimintojen keskiöön on erittäin myönteinen asia HaminaKotka satamalle. Jäänmurtajat tuovat mukanaan paitsi toiminta- ja huoltovarmuutta, myös roppakaupalla positiivista imagoa satama- ja kaupunkimiljööseemme, toteaa HaminaKotka Satama Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Naski."

Kuvat Arctia Oy

 

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019