Applen perustaja ja muita huippupuhujia

Nordic Business Forum tapahtuma

 

Nordic Business Forum on vuosittain Helsingissä järjestettävä, kaksipäiväinen jättimäinen businesstapahtuma. Kotkassa on mahdollista ilmaiseksi kuulla ja katsella maailmanluokan puheenvuoroja! Puhujissaovat Applen perustaja Steve Wozniak, elokuvanäyttelijä George Clooney ja joukko maailmanluokan bisnesalan asiantuntijoita ja muita vaikuttajia.

Nordic Business Forumin live-lähetystä voit seurata Eagle-talon (Kyminlinnantie 6, Kotka) auditoriossa keskiviikkona 9.10. klo 12-19 ja torstaina 10.10. klo 10-18. Olet lämpimästi tervetullut kuuntelemaan suosikkivaikuttajaasi ja inspiroitumaan yhden puheenvuoron verran tai viihtymään koko päiväksi. Keskiviikkona 9.10. klo 15-18 Eaglessä on meneillään myös Hankintapäivä, tutustu siihen samalla.

Steve Jobsin kanssa Applen perustanut Steve Wozniak osallistuu puhuu 9.10. kello 18.15 aiheenaan A Conversation on Creativity, Innovation and Technology.  Muita huippupuhujia ovat mm. Randi Zuckerberg, Brené Brown, Daniel Pink, Sara Blakely, Alex Osterwalder, Mel Robbins, Donald Miller, Juliet Funt, Costas Markides ja Carla Harris.

Klikkaa: Nordic Business Foruminin ohjelma.

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019