Antintie 4, Helilä, Kotka

Vuokralle tarjotaan liiketila, joka taipuu moneksi. Yläkerroksessa useita huoneita, sekä yhteiset keittiö ja wc-tilat. Alakerroksen aulasta käynti neuvotteluhuoneisiin ja peremmälle astuttaessa, yhteinen keittiötila ja tilavia huoneita. Talon takaosasta käynti ulkoterassille. Ympärillä runsaasti parkkitilaa ja helpot kulkuyhteydet mm. moottoritien suunnasta. Talosta myös helposti vuokrattavissa erillisiä huoneita. 

Kauppatapa: 
Vuokraus
Pinta-ala: 
281 m²
Hinta: 
2 500 €/kk (vuokravakuus 5 000 €)
Tilatyyppi: 
Toimistotila
Liiketila
Kohteen osoite: 
Antintie 4, 48600 Kotka
Yhteystiedot: 
Miisa Marttila
Kiinteistömaailma Kotka (Kotkan Laatukoti Oy)
050 462 3312

Takaisin hakuun

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019