Salassapito

Luottamuksellisuus ja salassapito

Saamiemme tietojen ja käytyjen keskustelujen perusteella saatamme myyjät ja ostajaehdokkaat luottamuksellisesti tekemisiin toistensa kanssa. Tieto myyjän ja ostajan välillä kulkee kauttamme ja ensivaiheessa myyjän ja ostajan tiedot ovat salaisia.

Edellytämme myyjiltä ja ostajaehdokkailta saamiensa tietojen osalta salassapitosopimuksen tekemistä. Tietojasi saavat käyttää vain erikseen nimetyt yrityksen arviointiin osallistuvat asiantuntijat ja viranomaiset, joilla kaikilla on vaitiolovelvollisuus. Tietoja kolmannelle osapuolelle luovutetaan vain allekirjoitettua salassapitosopimusta vastaan.

Tulosta ja täytä sopimus tästä:

Aloittava yrittäjä

Toimiva yritys

Tietoa Cursorista

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaa palautetta osoitteeseen info@cursor.fi.

Rekisteriseloste

Copyright 2016