Aloittava yrittäjä

Suunnitteletko oman yrityksen perustamista?

Aloittavan yrittäjän mielessä liikkuu monenlaisia kysymyksiä talousasioista markkinointiin. Kysymysten kanssa ei kannata jäädä yksin. Autamme Kotkan-Haminan seudulla yrittäjyydestä kiinnostuneita ja yritystä perustavia aina liikeidean testauksesta rahoituksen suunnitteluun ja toimitilojen kartoittamiseen. Seudun toimitiloja voit etsiä kätevästi Cursorin ylläpitämästä vapaiden toimitilojen ja tonttien rekisteristä.

Yritysneuvontapalvelumme ovat maksuttomia.

Onko mielessäsi liikeidea, jonka toimivuus ja kannattavuus mietityttävät?

  1. Tutustu yrityksen perustamisoppaaseen
  2. Osallistu järjestämiimme yrittämisen infopläyjäyksiin
  3. Varaa aika henkilökohtaiseen yritysneuvontaan! Yritysneuvojamme auttavat sinua henkilökohtaisesti liiketoiminnan suunnittelussa ja yritysidean arvioinnissa ja kehittämisessä.

Yrittämisen infopläjäykset

Kaikille yrittämistä suunnitteleville ja yrittäjille suunnatut tilaisuudet järjestetään keskiviikkoisin klo 14–16 Cursorilla Eagle-talolla, os. Kyminlinnantie 6, Kotka. Tilaisuudet ovat maksuttomia!

Lisätietoja täältä. Katso ajankohdat ja ilmoittaudu tapahtumakalenterissa!

Voit myös katsoa netissä neuvontavideoitamme. Aiheina ovat mm. liiketoiminnan suunnittelu, yrittäjäominaisuudet, rahoitus, riskienhallinta, kirjanpito ja verotus sekä markkinointi. Videoiden yhteiskesto on noin 2 tuntia. Videoihin tutustumalla valmistaudut myös osallistumaan yhteisneuvonnan laskentaosioon.

Oppaita liiketoiminnan suunnittelemiseen

Aloittava yrittäjä

Toimiva yritys

Tietoa Cursorista

Asiaa seudusta

Cursor Oy

Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA

Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA

Vaihde 040 190 2500

info@cursor.fi>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaa palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Rekisteriseloste

Copyright 2017