Alihankinta-messut 2017

Kotkan-Haminan seudun metallialan ja teollisuuden palveluihin erikoistuneet yritykset ja Cursor ovat yhdessä näkyvästi mukana Alihankinta 2017 -messuilla Tampereella

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 26. - 28.9.2017 järjestettävillä Alihankinta-messuilla ovat mukana teollisuuden alihankinnan ja teollisten palvelujen ammattilaiset Suomesta ja maailmalta. Osastolla ovat yhdessä Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy:n kanssa mukana seuraavat metallialan alihankintaan, tilaustöihin ja teollisuuden palveluihin erikoistuneet yritykset:
 
 
C-hallissa sijaitsevalla yhteisosastolla C549 tuodaan näkyvästi esille seudun vahvaa metallialan ja teollisten palvelujen osaamista ja kartoitetaan alan uusia kasvun ja kehittymisen mahdollisuuksia sekä tarjotaan tietoa Kotkan-Haminan seudusta. 
 
Yhteisosallistuminen on myös osa Digitaalinen tuotannon uudistaminen -hanketta, jonka tarkoituksena on  teknologiateollisuusyritysten  tuotannon joustavuuden ja tehokkuuden lisääminen tuotevalmistuksessa osana toimitusketjua. Kärkenä on kunnossapidon varaosaliiketoiminta. Käytännössä tämä tarkoittaa prosessien nopeutumista, muutosten nopeaa suorittamista ja kokonaishallinnan parantamista digitalisaation ja älylogistiikan avulla. Hanke rakentaa palveluketjuja sekä kiihdyttää yritysten sujuvaa siirtymistä digitaaliseen tuotantoon. Hankkeen keskeinen hyöty yrityksille on konkreettisesti vahvennettu käsitys digitalisaation mahdollisuuksista oman yrityksen tuottavuuden parantamisessa.
 
Messut ovat avoinna tiistaina 26.9. ja keskiviikkona 27.9. kello 9.00–17.00 sekä torstaina 28.9. kello 9.00–16.00. Tapahtuman internetsivut ja kävijärekisteröityminen osoitteessa www.alihankinta.fi.
 
Kansainväliset Alihankintamessut keräävät yli 1000 näytteilleasettajaa ja vuosittain messuihin tutustuu n. 20 000 teollisuuden päättäjää ja asiantuntijaa. Tänä vuonna messujen teemana on kumppanuusverkosto. Päähankkijoiden menestys on enenevässä määrin kiinni osaavista alihankkijoista, jotka sitoutuvat tuotteen kehittämiseen.
 
Lisätietoja:
Projektipäällikkö Sauli Kivikunnas, puh. 040 190 2515, sauli.kivikunnas@cursor.fi
Asiantuntija Jouko Luode, puh. 040 190 2551, jouko.luode@cursor.fi 

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2018