Aallonmurtajan kakkoskautta kuvataan Kotkassa

Klaffi Aallonmurtaja kuva Hanna Nieminen

Aallonmurtajan kakkoskautta kuvataan Kotkassa 

Kotimaisen Kotkaan sijoittuvan rikosdraama Aallonmurtajan toista tuotantokautta on kuvattu kesällä Kotkassa. Kuvauksia on tehty mm. Meripäiväparaatissa ja Haminan ortodoksikirkon ympäristössä. 

Sarjan toisella kaudella on 10 jaksoa, jotka tulevat katsottavaksi keväällä 2019 C Moren suoratoistopalveluun. ”Kotka näkyy uudella kaudella vahvasti sarjassa. Viimeksi sarjaa kuvattiin pääasiassa syys- ja talvikaudella, nyt on ollut hieno päästä kuvaamaan myös kesäisessä Kotkassa”, kertoo sarjan tuottaja Jarno Virtanen. ”Seudun elokuvakomissiolta olemme saaneet hyvin apua”. 

Näyttelijä Saara Kotkaniemi ja käsikirjoittaja Miira Karhula sarjan kuvauksissa.

Avustajaksi sarjan kuvauksiin? 

Aallonmurtajan kuvauksissa tarvitaan toki avustajia. Keskimäärin avustajia on mukana noin 20 per kuvauspäivä. Seuraavan kerran sarjaa kuvataan Kotkan-Haminan seudulla syys-marraskuun välisenä aikana.

Käsikirjoittaja Miira Karhula ja tuottaja Jarno Virtanen, mitä voimme odottaa tulevalta kaudelta? 

”Kausi 2 on vielä parempi kuin ykkönen.”

"Panokset kovenevat, luvassa on vielä enemmän toimintaa!” 

Aallonmurtaja on Kotkaan sijoittuva rikosdraama, jota voi seurata suoratoistopalvelu C Moressa. Sarjan pääosissa nähdään mm. Maria Ylipää, Turkka Mastomäki, Saara Kotkaniemi ja Joonas Saartamo. Sarjan on tuottanut Warner Bros. International Television Finland. Lue lisää: www.cmore.fi/aallonmurtaja 

Kaakon elokuvakomission tehtävänä on edistää elokuva- ja tv-tuotantojen sijoittumista Kotkan-Haminan seudulla ja tukea tuotantoyhtiöitä seudulla toimimisessa. Kaakon elokuvakomissio on osa Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursoria. Lue lisää: www.seffc.fi

Teksti ja kuvat: Hanna Nieminen

 

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019