Pop Up -kontit tarjosivat Sannalle tien itsensä työllistämiseen

”Kokeilu oli erittäin onnistunut”, toteaa Katariinantorin Pop Up-konteissa yritysideaa testannut Sanna Keikkala. ”Päätimme sisareni Jaana Elorannan kanssa kokeilla, miten kukat ja kosmetiikkatuotteet käyvät kaupaksi Kotkan keskustassa.  Tarvitsimme vain ilmaiset tilat ja taloudellisesti turvallisen ympäristön kokeilun toteuttamiseen”, kertoo Sanna.

Toinen tavoite, jonka Sanna saavutti Pop Up-kontissa, oli itsensä työllistäminen. Aiemmin majoituspalvelujen myyminen tarjosi hänelle hyvän toimeentulon, mutta työ päättyi markkinatilanteen muututtua seudulla. Sannasta tuli osa-aikaisesti työtön.

”Minulla ja sisarellani on molemmilla omat siivousyritykset. Tilanne on kuitenkin se, että työn kannattavuus on merkittävästi laskenut, eikä siivousala tarjoa täyttä toimeentuloa. Haluamme laajentaa yritystoimintaa kasvien myyntiin”, sanoo Sanna.

”Katariinantorin kokemusten innoittamina jatkamme kukkakauppaa aluksi Karhulan varastoltamme käsin. Sitten otamme osaa Kouvolan keskustassa järjestettävään Pop Up-tapahtumaan. Sen jälkeen avaamme liikkeen Kotkan keskustaan – tarjontaan tulee kuulumaan kukkien lisäksi lahjatavaroita ja ehkä myös pieni kahvilanurkka”, Sanna paljastaa.

Vaikka lämmön säätely on metallisissa konteissa pienimuotoinen haaste, Sanna jäi tyytyväiseksi yrityskokeiluun.

”Kylmällä ilmalla konttia on lämmitettävä tehokkaasti ja heti kun aurinko alkaa paistaa ikkunasta sisään tulee kuuma. Muuten kontit ovat olleet loistava paikka yritystoiminnan testaamiseen”, kiittää Sanna.

Business services

Invest in Kotka-Hamina region

About Cursor

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Switchboard +358 40 190 2500
info@cursor.fi

>> More contact information

The regional development company for Kotka-Hamina, Cursor Oy, reinforces the region's expertise, competitiveness and attractiveness by developing corporate business. We serve all business people in South Kymenlaakso as well as people with start-ups and companies relocating in the region with matters regarding starting and developing companies. www.cursor.fi is a web-based service maintained by Cursor Oy, with information on Cursor's services and functions as well as information on the Kotka-Hamina region. Use of the service is free of charge and it does not require registration. We will be happy to receive your feedback on the website at the address info@cursor.fi.

Privacy policy

Cookie policy

Copyright 2019