Johanna G Photography

Pieniä ihmeitä

Yrittäjyys ei ollut minulle koskaan itsestään selvä asia, päin vastoin. Opiskellessani teollista muotoilua meitä neuvottiin useaan otteeseen alkamaan yrittäjiksi, mutta ajattelin aina, ettei se ole minun juttuni. Valmistuessani viime joulukuussa ja pohtiessani työllistymisvaihtoehtojani minulle oli kuitenkin päivän selvää, etten halua muuttaa Kotkasta pois, vaan töitä täytyy löytyä täältä. Vuosien valokuvausharrastuksen pohjalta lähti idea, että jos keksisi jonkun sellaisen palvelun, jota tällä paikkakunnalla ei vielä kunnolla tarjota. Totta kai minulla on tietynlainen palo lapsikuvauksen suuntaan aina ollut, mutta vauvakuvausta opiskellessani ja kummipoikani syntyessä "malliksi" juuri sopivaan aikaan huomasin, että tämä on juuri se minun juttu. Tästä minä tykkään ja tätä minä haluan tehdä! Rauhalliset kuvaustilanteet, yksityiskohtien hiominen ja ainutkertaisten vauvamuistojen ikuistaminen. Usein tunnen itseni etuoikeutetuiksi, kun saan niin pieniä ihmeitä asiakkaikseni.

Vauvakuvaus kestää noin 3 tuntia ja se tehdään aina vauvan ehdoilla. Aikaa on runsaasti, jotta vauvaa voidaan rauhassa syöttää, sylitellä, vaihtaa vaatetta ja asetella vauvan pienuutta korostaviin asentoihin. Käytän kuvauksissa studiolleni vartavasten hankittuja pikkuisia kuvausvaatteita, vilttejä ja koreja. Joskus vanhemmat tuovat pikkuvaatteita, leluja tai erityisiä esineitä joita toivovat kuviin. Kerran on tuotu jopa kipsivalos raskausvatsasta! Tykkään myös välillä tehdä jotain ihan erityistä vauvakuvauksia varten, suurin osa rekvisiitoistani onkin oma tekemiäni. Tärkeintä minulle on kuitenkin keskittyä itse vauvaan ja ikuistaa pikkuinen juuri sellaisena ihanana pikkuihmisenä, kuin hän ensipäivinään maailmassa on. 
Alkuun epäröin yrittäjyyttä muttä lähdin kuitenkin ottamaan asioista selvää. Cursorin yritysneuvojalta sain selkeät neuvot yksityiskohtien hoitamiseen ja yhdessä tehdyt laskelmat auttoivat hahmottamaan, miten  tuotteiden hinnat rakentuu ja mistä omat tulot sitten tulevaisuudessa koostuu. Yrittäjyyteen siirtyminen oli iso askel, mutta toisaalta ajatus yrittäjyydestä tuntuu vapauttavalta. Saan tehdä monipuolista työtä, jossa pystyn hyödyntämään niin paljon kaikkea, mitä muotoilua opiskellessani olen oppinut.

-Johanna, yrittäjä

Johanna G Photography
Puh. 045 225 5850
www.johannagphotography.com

 

Business services

Invest in Kotka-Hamina region

About Cursor

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Switchboard +358 40 190 2500
info@cursor.fi

>> More contact information

The regional development company for Kotka-Hamina, Cursor Oy, reinforces the region's expertise, competitiveness and attractiveness by developing corporate business. We serve all business people in South Kymenlaakso as well as people with start-ups and companies relocating in the region with matters regarding starting and developing companies. www.cursor.fi is a web-based service maintained by Cursor Oy, with information on Cursor's services and functions as well as information on the Kotka-Hamina region. Use of the service is free of charge and it does not require registration. We will be happy to receive your feedback on the website at the address info@cursor.fi.

Privacy policy

Cookie policy

Copyright 2019