Aloittava yrittäjä

Suunnitteletko oman yrityksen perustamista?

Aloittavan yrittäjän mielessä liikkuu monenlaisia kysymyksiä talousasioista markkinointiin. Kysymysten kanssa ei kannata jäädä yksin. Autamme Kotkan-Haminan seudulla yrittäjyydestä kiinnostuneita ja yritystä perustavia aina liikeidean testauksesta rahoituksen suunnitteluun ja toimitilojen kartoittamiseen. Seudun toimitiloja voit etsiä kätevästi Cursorin ylläpitämästä vapaiden toimitilojen ja tonttien rekisteristä.

Yritysneuvontapalvelumme ovat maksuttomia.

Onko mielessäsi liikeidea, jonka toimivuus ja kannattavuus mietityttävät? Yritysneuvojamme auttavat sinua henkilökohtaisesti liiketoiminnan suunnittelussa ja yritysidean arvioinnissa ja kehittämisessä.

Yhteisneuvontatilaisuudet

Maksuttomista yhteisneuvontatilaisuuksista saat kattavat perustiedot yrittäjyydestä ja yrittäjänä toimimisesta. Yhteisneuvontatilaisuuden teoriaosuudessa käsitellään yrityksen perustamiseen liittyviä asioita kuten yritysmuotoja, rahoitusta sekä verotusta. Laskentaosuudessa perehdytään yrityksen kannattavuuden arviointiin laskentaohjelman avulla.

Yhteisneuvonnan teoriaosuuden voit käydä läpi myös netissä. Aiheina ovat mm. liiketoiminnan suunnittelu, yrittäjäominaisuudet, rahoitus, riskienhallinta, kirjanpito ja verotus sekä markkinointi. Videoiden yhteiskesto on noin 2 tuntia. Videoihin tutustumalla valmistaudut myös osallistumaan yhteisneuvonnan laskentaosioon.

Katso neuvontavideot netissä

Katso ajankohdat ja lisätietoja

Oppaita liiketoiminnan suunnittelemiseen

Aloittava yrittäjä

Toimiva yritys

Tietoa Cursorista

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaa palautetta osoitteeseen info@cursor.fi.

Rekisteriseloste

Copyright 2016