Starttisatama vauhdittaa uusien kasvuhakuisten yritysten toimintaa

Karhulan Teollisuuspuistoon avautuu 16.5.2022 kahdelletoista kasvuhakuiselle alkuvaiheen yrittäjälle yhteisöllinen ja verkottumista tukeva työskentely-ympäristö Starttisatama. Starttisatama on Cursor Oy:n hallinnoima yrityskiihdyttämö, joka konkreettisesti tukee aloittavien yritysten kasvua. Starttisatama tarjoaa Loviisasta, Pyhtäältä, Kotkasta, Haminasta, Virolahdelta ja Miehikkälästä tulevalle yrittäjälle oman työpisteen, yhteiset neuvottelu- ja sosiaalitilat sekä kasvuun tähtäävää neuvonta- ja valmennuspalvelua. Haku Starttisatamaan alkaa 2.5.2022 ja valintakriteerit täyttävät yrittäjät pääsevät mukaan hakujärjestyksessä.

Lue lisää

Kehitysyhtiöt ja elinkeinoalan järjestöt tarjoavat tietoa ja apua toimenpiteisiin

Cursor Oy, Kouvola Innovation Oy, Kymenlaakson Kauppakamari ja Kymen Yrittäjät seuraavat päivittäin Ukrainan tilanteen johdosta tilannekuvan kehittymistä ja pakotteiden ym. markkinoihin kohdistuvien toimenpiteiden vaikutusta maakunnan yrityksiin. Kehitysyhtiöiden yritysneuvonta ja elinkeinoalan järjestöjen tietopalvelut ovat matalla kynnyksellä tarjolla kaikille alueemme yrityksille.

Lue lisää

Korona-apua yrittäjille

Koronakriisistä selviämiseen, uudistumiseen ja taloushuoliin on saatavissa tukea. Monet toimijat Cursorin yritysneuvonnan ohella tarjoavat yrittäjille apua, samoin valtio ja kunnat tukevat yrittäjiä monin keinoin. Tutustu tukiin Kotkan-Haminan seudulla ja Loviisassa.

Lue lisää

Cursorin uutisia Kotkan-Haminan seudulta ja Loviisasta

Haluatko Cursor Uutiset myös sähköpostiisi?

Varmista, että saat uunituoreen uutiskirjeemme ensimmäisten joukossa – Tilaa omasi tästä!

Kyllä, lähettäkää minulle Cursor Uutiset