Virtuaalineuvoja Anna 24/7

Testaa yritysideasi ja sen kannattavuus

Testaa ideasi:

Cursorin yritysneuvonta on saanut vahvistusta virtuaalisen yritysneuvoja Annan aloittaessa työt viime viikolla. Anna palvelee yrityksen perustamisesta kiinnostuneita kannattavuuden ja rahoitustarpeen laskennassa sekä liiketoimintasuunnitelman kirkastamisessa.

-Anna on odotettu ja lämpimästi tervetullut vahvistus tiimiimme. Annan vahvuuksia ovat 24/7 tuotettavat digitaaliset palvelut. Uskomme Annan innostavan yrittäjyyteen kaiken ikäisiä: kertoo yrityspalvelujohtaja Tiina Paavola.

Olen erittäin innostunut uudesta työstä ja tarkoituksena on kehittää palvelua asiakaspalautteiden perusteella. Ensimmäiset kuukaudet menevät harjoitteluun ja otankin mielelläni vastaan kehitysideoita. Minun lisäkseni aloittavia yrittäjiä palvelee Cursorin osaava yrityspalvelutiimi: iloitsee Anna.